"Hygge" och traditioner

Jul med RAWBITE

Julen är en magisk tid då hälsa, recept och traditioner kan smältas samman på vackraste sätt. Vi älskar när vardagen är fylld av glädje och spänning i form av att julkalendrar och läckra saker som enkelt kan göras på ett hållbart sätt. Få våra bästa recept och bra idéer för en mysig decembertid.

RAWBITE adventskalender

Skrapa dig fram till läckra priser

RAWBITE Christmas

Enkelt och hållbart

Sprid glädje i december

Saknar du inspiration till en miljövänlig, rolig och inte minst god jul- eller adventskalender?

Julens hjältar: Kanel, apelsin och vanilj

Doften av jul

Du vet det: När du skalar den första julapelsinen eller bakar de första kakorna med kanel eller vanilj får julstämningen ett uppsving!

Julrecept

Veganska kakor med RAWBITE Apple Cinnamon

RAWBITE Christmas

Traditionernas tid

Hygge

Julen är en tid att ha roligt – och i Skandinavien vet vi verkligen hur man har det bra! Som danskt varumärke är RAWBITE stolta över att kunna dela med sig av några av våra favorittraditioner här i juletiderna, så att vi verkligen kan sprida mys ute i stugorna.

RAWBITE Christmas

Recept

Jullunch och vegan?

Har du någonsin frågat dig själv varför nästan alla rätter på den klassiska julbuffén måste innehålla kött? Det har du förmodligen om du är vegetarian eller vegan. Vi ger vår syn på ett veganskt inslag här.

RAWBITE Christmas cookies

Recept

Veganska mandelmakron

Letar du efter läckra veganska julrecept? Låt dig inspireras och prova @klaraslifes veganska recept på mandelmakron med RAWBITE. Snabbt, enkelt, gott: