RAWBITE är en frukt- och nötbar, perfekt som mellanmål eller på språng före/efter ett träningspass. Den finns i 10 olika smaker: Cashew, Cacao, Coconut, Lime, Peanut, Apple Cinnamon, Vanilla Berries, Orange Cacao, Protein Smooth Cacao och Protein Crunchy Almond.

Ibland lanseras ytterligare smaker som "LIMITED EDITION".

RAWBITE utvecklades 2009 av tre vänner vid deras köksbord i Köpenhamn. Idag säljs RAWBITE-bars i mer än 30 länder. RAWBITEs huvudkontor ligger i Bagsværd, nära Köpenhamn i Danmark. Barerna tillverkas i Danmark och Nederländerna.

RAWBITE-barerna är 100% Ekologiska, veganiska, glutenfri, fiberrika och utan tillsatt socker (produkten innehåller naturligt förekommande sockerarter). De smulas inte sönder eller kladdar, och de behåller sin konsistens i både varma och kalla temperaturer. Detta gör dem till ett perfekt mellanmål att ha med sig.

Det danska ordet "rå" täcker innebörden av grov och oraffinerad. Vårt varumärke är en manifestation av hur vi ser vår produkt i en komplex värld.Vi har en tydlig filosofi utan kompromisser. Vi känns igen på vår enkla, färgglada förpackning och det solida bar-formatet. Sammanfattningsvis står RAWBITE för enkelhet i en komplicerad värld.

RAWBITE-bars är perfekta för en aktiv och medveten livsstil. De är 100 % ekologiska, vegan, glutenfria, fiberrika och utan tillsatt socker (produkten innehåller naturligt förekommande sockerarter).

De passar i vilken väska som helst och är lätta att bära med sig, t.ex. när du reser eller på väg till ditt nästa möte eller träningspass.

Ja, alla RAWBITE-bars är vegan, glutenfria och laktosfri. De innehåller inte tillsats socker (produkten innehåller naturligt förekommande sockerarter) och de är 100 % ekologiska. Dessutom innehåller de inte palmolja.

Alla barer innehåller mandel och/eller cashewnötter. Det är inga hasselnötter i produkten.

Smakvarianten "Peanut" innehåller jordnötter. Denna bar tillverkas dock på en separat produktionsanläggning i Nederländerna för att minimera risken för spår av jordnötter i våra andra smaker.

Våre RAWBITE Protein-barer är en proteinkälla tack vare risproteinpulver, frön och nötter. Detta gör barerne lämplig som mellanmål före/efter träning och är perfekt för en aktiv livsstil.

Läs mer om Proteinbarer

RAWBITE-bars är klockren som mellanmål eller på språng, t.ex. före/efter träning eller under en resa. De smulas inte sönder eller kladdar, och de behåller sin konsistens i både kalla och varma temperaturer, så de går bra att ha med till stranden eller i skidbacken.

Det berör på dina preferenser:

Färsk – Lime, Vanilla Berries

Söt - Coconut, Apple Cinnamon

Den klassiska, mjuka texturen - Cashew

Före/efter sport - Protein Smooth Cacao och Crunchy Almond

Sugen på choklad? – Cacao, Orange Cacao, Smooth Cacao

Vill du ha lite salt? - Peanut

Fruktig samt gott och krispigt - Vanilla Berries, Lime, Orange Cacao

Alla våra barer 45-50 g och 15 g (förutom vår Peanut-bar) är förpackade i en 3-lagers folie av plast >PET,PE<. Vår jordnötsbar, som tillverkas i Nederländerna, är förpackad i en 2-lagers folie, som även den är gjord av plast. Båda folier har valts för att skydda barerna på bästa sätt och säkerställa lång hållbarhet samt undvika matsvinn. Du ska källsortera båda förpackningarna under plast.

Våra display-lådor med 12 x 45-50 grams bars och vår Office Box med 45 x 15 grams bars är gjorda av kartong. Båda förpackningarna ska sorteras som kartong (PAPP 21). Om du fortfarande är osäker på hur just dina sopor hanteras, kolla då gärna med din kommun.

När du beställer RAWBITE i vår webshop skickar vi dem i miljövänlig återvinningsbar kartong. Det gröna fyllmaterialet mellan stängerna och lådorna är tillverkat av växtstärkelse och är biologiskt nedbrytbart.

Förutom att du kan köpa RAWBITE här på vår webshop, kan du hitta RAWBITE på många stormarknader, hälsokostbutiker samt på SJs tåg i Sverige.

Mer specifikt kan du hitta oss på t.ex. ICA, Coop, Hemköp, Life, Hälsokraft och på SJs tåg.

Du kan även hitta RAWBITE på en rad caféer, till exempel Experiums caféer. Det är dock inte alltid hela sortimentet alla kan bjuda på.

Se även vår butikslista.

Om du inte hittar din favorit RAWBITE på din lokala stormarknad eller butik kan du alltid fråga butikschefen, dom kanske kan ta hem den på deras nästa beställning. Det hjälper både dig och oss – win-win!