RAWBITE Community

Community

RAWBITE uppfanns av våra grundare som ett läckert mellanmål för att passa deras aktiva livsstil perfekt. Ursprungligen skapades barerna hemma i deras eget kök, men idag säljs barerna i mer än 30 olika länder. Speciellt för våra ambassadörer, som är några av de bästa idrottarna inom flera olika sporter, har RAWBITE blivit en viktig del av deras kost. Läs mycket mer om vad de gillar med våra barer.

RAWBITE Martha Rasmussen
Atlet

Martha Rasmussen

Jag är mycket på språng och det är därför RAWBITE är briljant, då det är lätt och snabbt tillgängligt, jag lämnar nästan aldrig dörren utan den. RAWBITE förbättrar min livskvalitet.
NILS VON MÜNSTER-KISTNER
Triathlet & Yogi

NILS VON MÜNSTER-KISTNER

"RAWBITE är det perfekta mellanmålet för mig eftersom jag älskar dadlar som energikälla. Eftersom enkla, naturliga ingredienser spelar en stor roll i min näring älskar jag det faktum att ingrediens...
JUDITH HAVERS
Löpare och resebloggare

JUDITH HAVERS

"Som löpare står jag inför olika typer av distanser. Eftersom dadlar är mina favoriter när det gäller ny energi, har jag alltid några praktiska RAWBITE-bars med mig."
JACQUELINE CABAJ AWAD
Tennisspelare

JACQUELINE CABAJ AWAD

"RAWBITE är perfekt för mig eftersom det är veganskt. Jag tar med mig mina bars över hela världen för att alltid ha ett gott mellanmål i närheten."
RAWBITE Max Kieffer
Golfspelare

MAX KIEFFER

"Jag har fokuserat mycket på kosten de senaste åren och med endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet finns det inget annat mellanmål för mig än RAWBITE!"
RAWBITE Mady Morrison
Yogalärare

MADY MORRISON

"RAWBITE-barer har varit en lojal följeslagare vid min sida i flera år och ger mig den energikick jag behöver inför sportaktiviteter, vandringsturer genom balinesiska risfält eller som ett mellanmå...