RAWBITE barer

Om oss

FILOSOFIN OCH IDÉEN BAKOM RAWBITE

Tanken bakom RAWBITE är helt enkel och okomplicerad: En frukt- och nötbar som är 100 % ekologisk, vegan, glutenfri, utan laktos och palmolja – och inget tillsatt socker (innehåller naturligt förekommande socker) eller färgämnen. Endast 100% rena ingredienser!

Den rena, ärliga smaken – baserad på endast tre huvudingredienser: Dadlar, mandel och cashewnötter i ekologisk kvalitet – ger dig den goda känslan av att äta med både gott samvete och njutning.

Detta understryker RAWBITEs tydliga budskap: Less is more – naturen behöver inga tillsatser.

RAWBITE-bars passar en medveten och aktiv livsstil och är perfekta att ha med sig i väskan eller fickan: RAWBITE varken smulas, smälter eller ger fettavtryck - oavsett temperatur!

Pure Taste. Pure Joy.

RAWBITE TeamRAWBITE Team

Om oss

Möt Laget

RAWBITE Production

Om oss

Produktionen

Ända sedan RAWBITE först producerades vid ett köksbord 2009 av de tre ursprungliga danska grundarna har vi kontinuerligt utvecklat recepten och fört dem till perfektion. Våra barer tillverkas fortfarande i Danmark* med största respekt för de medvetet utvalda ingredienserna. Vi fortsätter vårt arbete med den största övertygelsen om att mindre är mer.

*) Vår jordnötsbar tillverkas i Nederländerna för att minimera risken för spår av jordnötter i de andra sorterna.

RAWBITE Arbet och Kultur

Om os

Arbetsmöjligheter och kultur

RAWBITE är mer än bara en energibar. Tillsammans som ett entusiastiskt och dedikerat team lägger vi massor av positiv energi och kärlek i utvecklingen av RAWBITEs produkter. Speciellt i kombination med vår passion för olika sporter och en hälsosam livsstil.

Vår kultur präglas av högt tempo och ständig optimering. Våra ambitiösa mål kräver lösningsorienterade och positiva tankesätt. Vi är ett litet, dedikerat team som arbetar tillsammans för RAWBITEs framtid!

Vi är väldigt nöjda med våra barer och vi hoppas att du kommer att älska dem lika mycket som vi gör!