RAWBITE Active

#runwithrawbite

Kom et bit närmare på dina mål

RAWBITE stödjer alla sportaktiviteter, oavsett om du kör löpning, padel, fotboll, triathlon eller något helt annat. En sportig och aktiv vardag är alfa omega för ens fysiska och psykiska hälsa. Oavsett om du är en elitidrottare eller bara njuter av några korta promenader under veckan är sekundärt, så länge du strävar efter att hålla kroppen i rörelse (och njuta av det). I det följande fokuserar vi på en aktiv vardag, samt vad du bör äta för att nå dina mål.

RAWBITE_Tjejmilen

Event

RAWBITE x Tjejmilen 2023

Tjejmilen hålls igen i Stockholm den 2 september – och RAWBITE står redo när du passerar mållinjen och förser dig med ett läckert mellanmål.

RAWBITE Kasper

Löpmotivation

Ny i spelet?

Vi fick vår alldeles egna tränare, Kasper, att skriva lite om motivation (eller brist på sånt) och sätta ihop ett superhäftigt löpprogram för nybörjare som vill springa 5 km eller 10 km.

RAWBITE Carbs

Näring

Varför kolhydrater är så viktiga när du är aktiv!

RAWBITE løbeur

Löputrustning

Varför kan du inte klara dig utan en löparklocka...

Vår onlineansvariga, Mette, älskar sin löparklocka – och går ingenstans utan den. Läs vad hon särskilt får ut av detta...

RAWBITE Active together

Gemenskap kring löpning

Nå mållinjen tillsammans

Varför finns det så många fördelar med att gå med i en löparklubb?

Få inspiration här
RAWBITE Protein

Näring

Aktiv & vegan

Kan du snabbt gå över till en vegansk livsstil och ändå få i dig den nödvändiga mängden protein även om du tränar mycket?

RAWBITE Vibeke løb

Spring ensam

Njut av naturen

Vår kollega i Supply Chain, Vibeke, delar med sig av sina tankar och erfarenheter kring hennes stora löpintresse: Hon berättar om hur hon kom igång, vad som motiverar henne och hon ger sina råd om vad som skulle kunna fungera för dig som nybörjare.