#PureTaste.PurePower.

NYHET: Två läckra proteinbars

Våra nya RAWBITE proteinbars Smooth Cacao och Crunchy Almond är två läckra nya medlemmar i proteinbarsvärlden. Som alltid med ekologiska och växtbaserade ingredienser som kakao, dadlar och nötter innehåller barerna gott om energi. Med mer än 20% protein är de ett utmärkt alternativ för alla er som vill öka ditt dagliga proteinintag.

Introerbjudande

Få en gratis proteinbar med din beställning

I september får du en av våra nya proteinbarer gratis tillsammans med din beställning*. Vid utcheckning väljer du om du vill smaka Smooth Cacao eller Crunchy Almond.

*Gäller beställningar med ett ordervärde på SEK 300 efter ev övriga rabatter dras av. Från 01/09/2023 - 30/09/2023. Gäller endast en gång per kund.

Nytt och gott

Protein Smooth Cacao

Vår nya RAWBITE Protein Smooth Cacao bar är gjord av läckra ekologiska ingredienser som kakao, frukt och vanilj. Den innehåller hela 20 % protein, som kommer från cashewnötter, solrosfrön och ris, och ger massor av kraft i varje tugga!

Ny och förbättrad smak

Protein Crunchy Almond

Samma bra kvalitet och fin rosa färg, men i förbättrad version med mer smak och mer protein - nu 21 %. Den nya Protein Crunchy Almond innehåller en läcker kombination av kakao, frukt och mandel – och hjälper till att ge din kropp power.

Aktiv livsstil

En grönare och mer aktiv vardag?

Hur får du i dig tillräckligt med växtbaserat protein när du är vegetarian eller vegan – och aktiv?

Näring

När används proteinbars bäst?

När är den bästa tiden att ta en proteinbar – och kan du använda proteinbars mer kreativt än att bara äta dem som de är?

Recept

Hemgjorda popsicles med RAWBITE proteinbarer

Prova vårt recept på hemmagjorda popsicles med RAWBITE proteinbars. Du kan använda vilken RAWBITE proteinbar du tycker bäst om. Läckert och uppfriskande.

FAQ Protein

Få svar på alla dina frågor om våra proteinbarer