En proteinbar är bäst som mellanmål efter ett hårt träningspass eller som energikick under ett långt pass. Att äta en proteinbar kort efter avslutad träning kan hjälpa din kropp att reparera musklerna och främja återhämtning. Om du behöver mer energi under träningen, prova en halv bar för att hålla dina energinivåer uppe.


https://www.dise.online/hintergrund/eiwei%C3%9F/

RAWBITE proteinbars är endast gjorda av ekologiska, växtbaserade ingredienser. Den huvudsakliga proteinkällan i barerna är risprotein, kombinerat med nötter för extra crunch och textur.

I RAWBITE Protein Crunchy Almond är det mandel, risproteinpulver och pumpafrön som ger proteinerna.

I RAWBITE Protein Smooth Cacao hittar du, förutom risproteinpulver, solrosfrön och cashewnötter.

Absolut! Växtproteiner är lika effektiva som animaliska proteiner för muskelåterhämtning efter träning, så RAWBITE är det perfekta valet för dig som föredrar att äta mer växtbaserat.

Våra proteinbarer innehåller växtbaserade proteiner som ger essentiella aminosyror och många vitaminer och mineraler som är fördelaktiga för idrottare. Plus att de smakar fantastiskt så att du kan nå dina prestationsmål utan att kompromissa med smaken!

https://www.dise.online/hintergrund/eiwei%C3%9F/

Absolut inte! Alla ingredienser är växtbaserade och hållbart framställda. Vi tror att naturen ger oss all näring och energi vi behöver för att ta oss igenom ett träningspass, därför har vi bara använt rena ingredienser i våra proteinbars. Allt är glutenfritt, veganskt och utan tillsatt socker eller kemikalier.

Våra ingredienser är den optimala basen för våra välsmakande barer. Vi undviker konstgjorda färger och sötningsmedel, därför kan vi säga att våra bars är 100% rena och utan konstgjorda ämnen.

Båda barerna har en bas av risproteinpulver, russin och dadlar, men det finns också vissa skillnader: vår blå proteinbar "Smooth Cacao" är fylld med cashewnötter, kakao och vanilj. Den rosa "Crunchy Almond"-baren består av pumpafrön, mandel och kakaonibs. Den blå baren "Smooth Cacao" innehåller 20 % protein och den rosa "Crunchy Almonds" har 21 % protein.

Vi har tagit bort cashewnötterna och ersatt dem med mandel för mer crunch – vi har också ökat mängden protein i baren. Detta är också anledningen till att Crunchy Almond Protein Bar nu har blivit märkt "hög proteinhalt"

Vi har lyssnat på våra användare. Några av dem ville prova mindre RAWBITE-barer. Därför har vi justerat storleken något för det nya proteinsortimentet för att möta efterfrågan.

Vi tror att naturliga ingredienser helt enkelt ger den bästa sötman, därför använder vi fruktens sötma, utan konstgjorda ingredienser och sötningsmedel. Våra dadlar och russin odlas i söderns sol, vilket förklarar den höga mängden socker. Men dessutom får du också i dig mycket fibrer när du äter barerna, vilket passar en aktiv livsstil väldigt bra.

RAWBITE bars är gjorda av 100 % växtbaserade ingredienser, utan konstgjorda ämnen och kemikalier. Dessa ingredienser har ett begränsat proteininnehåll. Samtidigt vill vi behålla den goda smaken med de tillgängliga ingredienserna och även hålla våra recept enkla. Det gör att RAWBITE proteinbars innehåller mycket protein, de är goda och recepten är förståeliga.

Vi har en tydlig filosofi att vi inte vill tillsätta konstgjorda färgämnen, sötningsmedel eller andra kemiskt tillverkade ämnen i våra barer. Det är därför vi hävdar att barerna är 100 % rena på grund av de rena ingredienserna vi använder. Vi garanterar 100 % ren smak och ren glädje.