Vad innehåller våra RAWBITE-barer?

Vad innehåller våra RAWBITE-barer?

RAWBITE-barer är ett perfekt mellanmål att ha med sig! Läs mer om vad våra barer innehåller.

RAWBITE-barer är ett perfekt mellanmål att ha med sig!

Alla våra barer är exklusivt tillverkade av torkade frukter och nötter. Dessutom innehåller de inget tillsatt socker (utöver naturligt förekommande sockerarter från exempelvis frukt). Detta gör att våra RAWBITE-barer är veganska, glutenfria och 100% ekologiska samt innehåller massor av fiber.

Vi menar att "less is more"! Därför har vi tre basingredienser i våra barer:

DADLAR - Dadlar är värda att undersöka närmare: de är mörkbruna och har generellt sett ett enkelt utseende, men deras innehåll är fyllt med överraskningar. Dadelpalmens torkade frukter ger en fruktig smak och sötma, vilket gör den till den idealiska basen i våra barer.

MANDLAR - Mandlar ger den essentiella “knaprigheten” i våra barer. De ger dig energi och är därmed perfekta för din aktiva livsstil, samt vid situationer då du ska prestera lite extra.

CASHEW - Cashewnötters konsistens bidrar till att göra våra barer saftiga. Deras milda smak matchar dessutom perfekt med de andra ingredienserna.

Alla våra barer består huvudsakligen av dadlar och nötter. I de flesta barer använder vi främst mandel och cashewnötter – tillsammans eller var för sig.

Är du intresserad av att veta mer om ingredienserna och näringsinformationen i en specifik bar? Gå till "produkter" i huvudmenyn, och läs mer om din favoritbar.

När äter man RAWBITE-barer?

Vår barer är perfekta snacks i ditt dagliga liv, då de är lätta att ta med sig. Tanken bakom RAWBITE var att skapa en bar som innehåller noggrant utvalda ingredienser. En bar som är fiberrik och smakar fantastiskt gott. Den är gjord för att du ska bli mätt, och den fungerar perfekt före eller efter träning. RAWBITE-barer varken pressas eller smulas sönder, och de bevarar texturen både när det är kallt och varmt. Därmed är de helt perfekta att ha med sig när du är på språng!

Pure Taste. Pure Joy.