RAWBITE Skönhet

Mat för skönhet!

Att lägga till nötter, morötter, tomater, kiwifrukter och liknande på din veckomeny förbättrar inte bara ditt välbefinnande och ditt vitaminintag utan ger dig dessutom ett perfekt lyster. Några av de bästa skönhetshjälparna finns i vårt kök.

Att lägga till nötter, morötter, tomater, kiwifrukter och liknande på din veckomeny förbättrar inte bara ditt välbefinnande och ditt vitaminintag utan ger dig dessutom ett perfekt lyster. Några av de bästa skönhetshjälparna finns i vårt kök.

Skönhet kommer inifrån? Självklart, det är enkelt - tack vare dessa livsmedel! Att inkludera nötter, morötter, tomater, kiwis med flera på din veckomeny förbättrar inte bara ditt välbefinnande och ditt vitaminintag utan ger dig dessutom en perfekt lyster. Oavsett om det gäller slät hud, glänsande hår eller starka naglar – några av de bästa skönhetshjälparna finns i vårt kök.

1. Nötter

  De är inte bara utsökta, de är också extremt hälsosamma. Speciellt cashewnötter, med sitt höga innehåll av omättade fettsyror och vitaminerna A, B, D och E, ger vacker och fast hud. Så varför inte prova vår RAWBITE Cashew bar med 50 procent cashewnötter, vilket gör den till det perfekta mellanmålet!

  2. Morötter

  Om du knaprar på två morötter varje dag hjälper det dig mycket när det gäller att bekämpa celluliter. Detta beror på att antioxidanterna "Beta-karoten" som finns i morötter är viktiga för cellförnyelse och hudens elasticitet - och samtidigt förhindrar de även otrevliga rynkor.

  3. Tomater

  De röda grönsakerna är inte bara utsökta och vackra. Enligt en studie från Charité i Berlin skyddar antioxidanterna lykopen, som finns i tomater, vår hud från solens strålar. Redan en matsked tomatpuré om dagen ger ett grundläggande solskydd med SPF 4.

  4. Kiwi

  Den lilla frukten är en av de största leverantörerna av vitamin C. Om du bara äter en kiwi om dagen täcker du ditt dagliga vitaminbehov, stärker ditt bindväv och främjar din järnomsättning.

  5. Rucola

  Vad nästan alla av oss vill ha: Starkare och vackrare naglar! Om du äter tillräckligt med B-vitaminer bör du inte ha problem med sköra naglar eller hår. Förresten: Spannmål, potatis och mangold innehåller också mycket vitamin B.

  6. Avokado

  Skönhetshemligheter hos de gröna frukterna kallas vitamin E. Det skyddar våra celler från fria radikaler, förhindrar pigmentfläckar, stärker bindväven - och tack vare deras enzymer binder de hårstrukturen och gör det därmed starkare.

  7. Acai-bär

  Små, runda och mörkblå: De kommer från Brasilien och sägs boosta ämnesomsättningen och smälta bort kilon. Dessutom har de en annan fantastisk kvalitet: deras antioxidantvärde. Detta är särskilt högt i dessa frukter - och ger därmed acai-bären en enorm anti-aging effekt.

  8. Olivolja

  Oavsett om det är i en sallad eller som kroppsvård - den höga koncentrationen av linolsyra hjälper huden att bygga upp sin naturliga barriär, huden förblir slät och smidig och skyddas mot uttorkning.

  Pure Taste. Pure Joy.