RAWBITE Strand

Semester? Ja tack! Här är en lista med 15 saker du bör packa

Oavsett om det är en stadsresa eller en strandsemester är dessa resesaker helt enkelt oumbärliga och hör hemma i varje bagage. Vi älskar att resa - vem gör inte det?

Yoga är för alla! Läsning Semester? Ja tack! Här är en lista med 15 saker du bör packa 3 minuter Nästa Snacks ÄR tillåtet!

Om det bara inte fanns det här tröttsamma ämnet: packa resväskan. Vissa svär vid sista minuten-numret: bara släng in allt. Andra skjuter högar från vänster till höger veckor i förväg. Ändå händer det ofta att exakt denna oumbärliga del saknas, som man skulle ha behövt för semestermål. Vi har skapat en checklista med 15 artiklar, som du bör tänka på när du packar!

 1. Laddare

Visst, ingenting fungerar utan dem. I händelse av att din resväska inte kommer samtidigt, ta med mobilladdstation och laddkabel till din mobiltelefon i handbagaget.

 1. Nackkuddar

Ett måste på varje långdistansflyg! Du bör dock prova innan du köper, för vill du ha söta drömmar måste den passa perfekt.

 1. Halsduk

Den perfekta allroundmaskinen: skyddar mot luftförhållanden under resan och ytterligare skyddar den dig från för mycket sol och värmer dig på svala kvällar på din destination.

 1. Liten skönhetsväska

Användbart att ha alla viktiga saker i flyget som handkräm, läppvård, deodorant, resetandborste & co.

 1. Öronproppar

Under tiden finns det till och med de som inte bara dämpar buller, utan anpassar sig efter det växlande lufttrycket, t.ex. kompensera för landningen. Topp!

 1. Första hjälpen-kit

På grund av solbränna, magsmärtor och myggbett måste strandfesten hoppas över? Nej!

 1. Adapter för uttaget

Särskilt oumbärligt när du reser utomlands.

 1. Vindjacka

Anta att du kör in i ett varmt land och du känner lusten att bestiga ett berg vid soluppgången - utan en Windbreaker blir det obehagligt fräscht.

 1. Kopia av passet

Om ditt pass tappas bort eller blir stulet kan du fortfarande identifiera dig och få ett ersättningsdokument snabbare.

 1. Vattenskor

Så att stenar, sjöborrar och andra olägenheter inte förstör vår badsemester!

 1. Tvättmedel i reseformat

Redan första dagen är favoritskjortan svettig eller har den en fläck? Inget drama, bara en snabb tvätt i handfatet och klart.

 1. Sömnmasker

Inte bara i planet en användbar fråga.

 1. RAWBITE barer

Perfekt för att resa! Våra frukt- och nötbars är det perfekta mellanmålet när flygmåltiden är otillfredsställande och de är också den perfekta följeslagaren för alla slags semesteraktiviteter.

 1. E-boksläsare

De flesta flygbolag tar ut smärtsamt höga priser för överviktsbagage. En digital läsare sparar utrymme och massor av vikt.

 1. Vattentätt mobiltelefonfodral

Sand och grädde gillar inte smartphonen. Oavsett om det är på stranden eller under vattnet - fodralet erbjuder även plats för kreditkort, kontanter eller ID.

RAWBITE önskar dig en underbar sommarsemester!

Pure Taste. Pure Joy.