RAWBITE Tjejmilen

Jubileumslopp - RAWBITE x Tjejmilen´24

Träning och sportiga aktiviteter som att springa utomhus är ett bra sätt att hålla sig i form, ladda om och umgås. Rätt mat är särskilt viktigt här. Den ska inte vara för tung, lätt att smälta och full av näringsämnen och fibrer. Med sitt breda utbud av barer ger RAWBITE det perfekta mellanmålet för alla äventyr utomhus.

Läs vidare för att ta reda på varför RAWBITE och Tjejmilen i Sverige är den perfekta matchen.

Tjejmilen i Sverige är ett årligt traditionellt kvinnolopp med avsikt att stödja en hälsosam livsstil i det svenska samhället. Sedan första gången genomfördes 1984 har löpningen blivit en av de årliga höjdpunkterna för de svenska kvinnorna med mer än 25 000 deltagare varje år, och omkring 80.000 åskådare på plats längs ute på vackra Djurgården. Tjejmilen äger rum i Stockholm lördag den 31 augusti, där deltagarna kan välja att springa eller gå 10k.

I år är den 40:e upplagan av Tjejmilen på gång och vi är glada att kunna meddela att RAWBITE blir en officiell produktsponsor i år igen! Tusentals barer delas ut som samples. Det kommer att tillhandahållas till evenemanget där varje löpare som korsar mållinjen får en bar att fylla på med läckra snacks gjorda av 100 % rena ingredienser.

Inte inne i löprutinen ännu? Var inte rädd! Tjejmilen är ett lopp för alla – oavsett ålder eller fysisk kondition. Det handlar om att ha kul och njuta av att vara aktiv som gemenskap. Vid denna speciella händelse är sluttiden inte det viktigaste. Det handlar om att föra människor samman och hjälpa dem att nå sina individuella mål. Därför är RAWBITE och Tjejmilen en bra match.

Precis så är det vårt uppdrag med RAWBITE att stödja en aktiv och hälsosam livsstil varje dag. Eftersom alla våra bars är ekologiska och vegan-certifierade, utan tillsatt socker, och innehåller istället med massor av fibrer, så kommer barerna att ge energi till din kropp och se till att du håller dig motiverad.

Så oavsett om du är på väg till jobbet, behöver ett snabbt och välsmakande mellanmål mellan måltiderna eller behöver en energi tankning efter träningen, så ger RAWBITE dig en bar med 100 % rena ingredienser.

 
Vi hoppas att se dig i mål lördag den 31 augusti i Stockholm och fira styrkan i en stark och frisk kvinnogemenskap.

Anmäl dig till Tjejmilen här

Pure Taste. Pure Joy.