RAWBITE Smoothie bowl

RAWBITE Smoothie bowl

Det finns många frukostalternativ i världen... men vi kom fram till det krämigaste alternativet med tilltugg: Vår härliga Smoothie Bowl! Du måste Prova!

Dags för frukost! Med smaskig RAWBITE-spread, en exotisk RAWBITE Coconut Bowl  eller krämiga shakes och (varma) drycker. Börja dagen rätt.

Dagens meny: Den veganska RAWBITE Smoothie Bowl. Det ser inte bara oemotståndligt gott ut, det smakar också så.

Recept på RAWBITE Smoothie Bowl

Antal portioner: 1

Förberedelsetid: 10 minuter

Ingredienser:

För mixern:

1 RAWBITE Cacao bar

240 ml mandelmjölk

100g flytande açai (kan ersättas med 2 tsk pulver açai)

1 banan

15 g chiafrön

5-7 isbitar

Till toppingen:

Frukt, mandel, gojibär, chiafrön, kakaonibs, kokosflingor

Instruktion:

Använd mixern för att blanda alla ingredienserna till en krämig massa. Häll sedan upp i en skål. Nu kan du utforska din kreativitet och använda olika toppings efter din smak.

Börja dagen omväxlande och fräsch

Ge dig själv en liten present varje morgon. Se till att du får en varierad frukost och experimentera med olika smaker. Du kan till exempel använda olika RAWBITE-bars för att skapa olika smaker, och alltid börja dagen med en ny smakrik och mättande frukost.

Du kan byta ut bananen mot ett äpple, chiafröna mot linfrö eller mandelmjölken mot havre- eller sojamjölk. Med olika smakkombinationer startar du dagen full av energi! På tal om det: Vi älskar också att kombinera smaker i våra RAWBITE-bars. 


Det gäller såklart även om du ska göra egen toppings. Använd tillfället att leka med olika färger och börja dagen lätt. RAWBITE-teamet önskar dig mycket nöje med testandet!

Pure Taste. Pure Joy.