JACQUELINE CABAJ AWAD

JACQUELINE CABAJ AWAD

"RAWBITE är perfekt för mig eftersom det är veganskt. Jag tar med mig mina bars över hela världen för att alltid ha ett gott mellanmål i närheten."

MAX KIEFFER Läsning JACQUELINE CABAJ AWAD 1 minut Nästa JUDITH HAVERS

OM JACKIE

Jackie är en professionell tennisspelare. I vår intervju med henne berättar hon om sin tenniskarriär, varför hon älskar sporten så mycket, vilka framtidsdrömmar hon har och hur RAWBITE passar in i hennes vardag.

Rawbite Jacqueline

VARFÖR RAWBITE?

”Min favorit-RAWBITE är Coconut. Smakar fräscht och ger mig energi på banan. RAWBITE är perfekt för mig eftersom det är veganskt. Jag tar med mig mina bars över hela världen för att alltid ha ett utsökt mellanmål i närheten.”

Varför RAWBITE?

"RAWBITE är perfekt för mig eftersom det är veganskt. Jag tar med mig mina bars över hela världen för att alltid ha ett gott mellanmål i närheten."

Favorit RAWBITE

RAWBITE Coconut bar