RAWBITE Mady Morrison

MADY MORRISON

"RAWBITE-barer har varit en lojal följeslagare vid min sida i flera år och ger mig den energikick jag behöver inför sportaktiviteter, vandringsturer genom balinesiska risfält eller som ett mellanmål på vägen. Oavsett vart resan går, är RAWBITE alltid där ."

ALEX SCHMID Läsning MADY MORRISON 2 minuter Nästa MAX KIEFFER

OM MADY

Mady Morrison är en certifierad och passionerad yogalärare från Berlin. Autentisk, humoristisk och lättsam vandrar hon genom yoga- och fitnesslandskapet med sitt glada humör! "För mig har undervisning i yoga mycket att göra med personlighet och empati! Jag engagerar mig till 100% och jag vill alltid det bästa för mina yogastudenter. Jag försöker skapa en plats där mina yogadeltagare kan vara fria, utan att döma...tillåt dig själv att VARA!" Mady undervisar med otrolig lätthet och autenticitet. Hennes yogaklasser är tydligt uppbyggda och förutom kraftfulla och krävande övningar finns det alltid tillräckligt med utrymme för avkoppling och lätthet, samt ett mjukt avslut som kulminerar i en njutbar Savasana. "Det finns inget bättre för mig än deltagarnas ljusa ögon och tacksamhet efter ett yogapass. Ja, jag älskar det jag gör!" Mady Morrison har drivit Youtube-kanalen med samma namn sedan maj 2015 och hon har vuxit till att bli den mest framgångsrika Youtube-yogini i den tysktalande världen. Hennes kärleksfullt designade videor inbjuder dig att dröja kvar och övertygar med kvalitet, autenticitet, passion och kreativitet. På Instagram, Youtube & Facebook ger Mady inte bara insikter i sin yogapraktik, utan delar också med sig av sina resor, träningsrutiner eller stunder med sina söta fyrbenta vänner. Över 300 000 följare är redan med på tåget. Häng med du också!

RAWBITE Mady Morrison

 

VARFÖR RAWBITE?

"För att prestera bättre och mer koncentrerat, inte bara på yogamattan, utan även i vardagen spelar en naturlig och växtbaserad kost en viktig roll i mitt liv. RAWBITE bars har varit en lojal följeslagare vid min sida i flera år och ger mig den energikick jag behöver inför sportaktiviteter, vandringsturer genom balinesiska risfält eller som ett mellanmål på vägen. Oavsett vart resan går finns RAWBITE alltid där. Framför allt värdesätter jag RAWBITEs naturlighet och det faktum att jag slipper tillsatser av konstgjorda smakämnen och industrisocker! Jag älskar också det stora utbudet av sorter. Men om jag fick välja en sort skulle det vara äpple kanel, den påminner mig om julen och mormors äppelpaj :-)"

Varför RAWBITE?

"RAWBITE-barer har varit en lojal följeslagare vid min sida i flera år och ger mig den energikick jag behöver inför sportaktiviteter, vandringsturer genom balinesiska risfält eller som ett mellanmål på vägen. Oavsett vart resan går, är RAWBITE alltid där ."

Favorit RAWBITE

RAWBITE Apple Cinnamon open bar

Fortsätt läsa